Certificatul verde la locul de munca pe repede inainte-Alexandru Rafila cedeaza in fata BOR dar il impune pentru angajati.Vezi in ce conditii!

Alexandru Rafila cedeaza in fata BOR dar il impune pentru angajati in anumite conditii pandemice.

Era doar o chestiune de timp pana cand autoritatile din Romania , avand sustinerea lui Klaus Iohannis, se vor ralia la trendul impus de Uniunea Europeana in privinta vaccinarii si a actului care atesta imunitatea in fata noului coronavirus.

Vezi si : https://minadestiri.ro/raed-arafat-evita-sa-spuna-direct/

Ministrul Sanatatii spune ca se va elabora un proiect , pe modelul tarilor occidentale , insa acesta ar putea intra in vigoare atunci cand incidenta va depasi 1 la mia de locuitori si se va observa o crestere de 1,5 ori mai multe saptamani la rand.

Masurile restrictive pentru persoanele nevaccinate au menirea de a limita anumite drepturi ale acestora cu rezultatul final al acceptarii vaccinului.

Alexandru Rafila va participa maine la Bruxelles, la reuniunea miniştrilor Sănătăţii din Uniunea Europeană, unde se va discuta despre limitarea răspândirii variantei OMICRON şi achiziţionarea, prin procedură comună la nivel UE, a terapiilor COVID-19.

Sursa foto : digi24.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu