SuperLiga-Adrian Mutu debuteaza in seara asta pe banca feroviarilor in jocul din Gruia in fata celor de la Voluntari.

Adrian Mutu debuteaza in seara asta pe banca feroviarilor in jocul din Gruia in fata celor de la Voluntari.

CFR Cluj a pierdut in etapa cu numarul 22 in deplasarea de la Botosani cu scorul de 1-0 iar asta a adus la demiterea lui Mandorlini de la carma feroviarilor.

Locul sau a fost luat de Adrian Mutu care debuteaza in seara asta pe banca clujenilor chiar in Gruia ,in jocul cu FC Voluntari.

Fostul international roman a declarat ca este incantat de oferta primata de la Nelutu Varga si ca ,desi situatia este grea pentru feroviari,spera ca acestia sa revina si sa se bata in continuarea la titlu.

Adrian Mutu :

”Sunt bucuros că sunt aici, e o mare responsabilitate, o mare provocare pentru mine, o echipă importantă, o echipă mare, cea mai titrată din ultimii 15-20 de ani. Pentru asta spun că este o mare responsabilitate pentru că la CFR există doar o șansă, aceea de a câștiga toate meciurile.

Obiectivele personale se leagă oarecum cu obiectivele echipei, acelea de a ne lupta pentru titlu și bineînțeles și Cupa României.Am găsit un lot foarte bun, cu jucători importanți, cu unii am fost colegi la națională, cu alții am jucat ca adversar în alte campionate, cum ar fi contra lui Tachtsidis, în Italia. Bineînțeles, îi știu bine pe băieții din garda veche, care sunt aici și cu care ne-am luptat și înainte în play-off.

Avem condiții foarte bune, am găsit exact așa cum mă așteptam să fie la un club mare. Obiectivele sunt normale, aceleași pe care le-au avut toți antrenorii de până acum și cred că le vor avea și de acum înainte, pentru că sunt obiectivele clubului. Nu există altceva decât să încercăm să câștigăm tot ce se poate.

În ceea ce privește contractul, pentru mine în momentul ăsta banii nu sunt importanți, e o investiție pe care o fac în mine însumi, e o provocare mare să fiu la un club de acest gen și sper să și confirm.De aceea pentru mine, banii sau alte lucruri nu au contat. Eu vreau să mă gândesc la prezent și la viitorul apropiat, ne așteaptă meciuri grele, sper să pot să le arăt tuturor și să demonstrez de ce sunt în stare, împreună cu echipa.

Ținând cont de cum ne aflăm în clasament și de distanța care este între noi și FCSB, dar și între noi și celelalte, care nu e foarte mare, trebuie să fim foarte atenți și să ne gândim doar la noi, să o luăm joc cu joc, fără să ne uităm la ceilalți.Mă aștept din partea echipei să văd o reacție după înfrângerea de la Botoșani, să reînviem spiritul pe care l-a avut CFR în anii trecuți, acela de învingători. Așa cum spuneam, putem spune încet, încet, dar foarte repede, pentru că suntem la CFR și nimeni nu are răbdare.

Avem două obiective: câștigarea campionatului și Cupa României. Trebuie să le îndeplinim pe amândouă, cu toate că ne este foarte greu, avem adversari pe măsură”

Jocul se va disputa pe stadionul Constantin Radulescu din Gruia incepand cu orele 20.00.

Foto : iamsport.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu