Administratie sau politica in Consiliul Local Turda.

Circul facut de fiecare data de catre PMP Turda sustinuti tacit de USR Turda si supervizat de PSD Turda te face sa te intrebi daca e vorba de administratie sau politica in Consiliul Local Turda.

Citeste aici https://minadestiri.ro/scena-politica-fara-pmp/

Puzderia de acuze lansate in mediul online si pe platformele sociale de catre postacii opozitiei ,multi dintre acestia dsitribuind pentru ambele culori politice , bulverseaza cetatenii Turzii.

Unul dintre acesti concitadini,consilier local fiind, scrie pe contul personal urmatoarele ,,ganduri de zi,,

Gânduri de zi…Mă amuză copios să văd cum o opoziție votează împotrivă la TOT ceea ce se propune… mă amuză sa văd că pe lângă texte folosesc mai nou la comun aceași postaci…știți voi 100 de distribuiri făcute de 5 persoaneAdministratie sau politica in Consiliul Local Turda., Administratie sau politica in Consiliul Local Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri.Cam ăștia sunt…de toți. Ba unii sunt conduși de un președinte care a primit aviz negativ de la comisia de integritate a propriului partid…ba alții contestă proiecte la care nu numai că votau acu vreo 2 ani…dar erau printre INIȚIATORI!Un menage a trois eșuat format din acest triunghi politic la Turda…E greu de înțeles și de acceptat că peste 4 ani cel puțin unul din acel mariaj o să dispară…E foarte greu de acceptat că nici cu o zi înaintea alegerilor locale erau cei care considerau că diferența e mică…și după rezultate s-au cam dezumflat.E imposibil de înțeles cum nici unul dintre liderii plin de VERTICALITATE nu și-au asumat dezastrul prin care au trecut… păi cum măi băieți să urlati împotriva la un partid 4 ani de zile doar ca să faceți alianță cu el?In rest… peste 4 ani cei care nu au fost lăsați de propriile partide să EXISTE pe liste poate vor avea loc…pe la AUR?

Cantitatea enorma de venin aruncata cu nonsalanta in spatiul virtual nu vine insa cu specificari CLARE vis a vis de unele incalcari ale legalitatii facute de Primarul Matei Cristian si majoritatea din Consiliul Local.

Motivul este simplu si anume ca nu exista incalcari insa se urmareste exacerbarea unor emotii negative ale unor cetateni,foarte putini de altfel.

Totul se bazeaza pe pure speculatii pe principiul sintagmei ,,strugurii sunt acrii,, desi in trecutul mandat erau tare dulci pentru unii.

Vezi aici https://www.observatorbn.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu