Acțiuni de salubrizare în Turda

Acțiuni de salubrizare în Turda. Continuă acțiunile de salubrizare și igienizare în oraș. Încă de la începutul pandemiei la Turda s-au luat cele mai bune măsuri.

Citește și: Ample acțiuni de igienizare în Turda

Sub conducerea primarului Matei Cristian, Turda a fost primul oraș din țară cu automate de dezinfectant în mijloacele de transport în comun.

Pe tot parcursul anului au fost ample acțiuni de igienizare în tot orașul.

Primăria Turda

😊🧹 Profităm de vremea frumoasă pentru a salubriza mai multe zone din orașul nostru.
În prima parte a zilei au fost salubrizate zonele pietonale din Micro și din centrul orașului, iar acum aceste acțiuni continuă și pe strada Petru Maior și Parcul Central unde se intervine și pentru colectarea resturilor vegetale.

Indiferent de vreme, echipele serviciului de salubritate desfășoară zilnic acțiuni de salubrizare stradală și menajeră, iar pentru ca orașul nostru să fie curat, facem din nou apel la toți cetățenii orașului să păstreze curățenia orașului.

Totodată, dorim să vă informăm că în ultima perioadă mormanele de gunoaie aruncate la voia întâmplării s-au diminuat, iar acest lucru nu face decât să ne bucure și să ne dea și mai multă putere de muncă! Vă mulțumim și vă încurajăm să continuați să fiți responsabili. 👏

PrimăriaMunicipiuluiTurda #Salubrizare #Împreună #Păstrăm #TurdaCurată

Sursa Facebook

Acțiuni de salubrizare în Turda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu