Acțiuni de igienizare la Turda!

, Acțiuni de igienizare la Turda!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Astăzi la Turda a avut loc încă o acțiune de igienizare, după ce săptămâna trecută au avut loc acțiuni similare plus curățarea rigolelor din zona Drumul Ceanului și zona Băi.

Îndemnăm și noi cetățenii să păstreze curățenia. Atât în anii trecuți cât și pe parcursul acestui an au avut loc ample acțiuni de igienizare.

, Acțiuni de igienizare la Turda!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Primăria Turda

Muncim, muncim, nu ne oprim! Săptămâna aceasta continuăm acțiunile de curățenie în orașul nostru.
Zeci de saci de gunoaie adunate de pe malul Arieșului. Zona de unde au fost adunați peste 60 de saci de gunoaie este o zonă frecventată de pescari, dar și de alți cetățeni care în drumul lor au lăsat mormane de gunoaie!👎 După ce s-au găsit mai multe facturi și chitanțe, persoanele care au depozitat aceste deșeuri pe domeniul public vor fi sancționate.
Săptămâna trecută au avut loc acțiuni de degajare a rigolelor de colectare din zona Drumul Ceanului și zona Băi, urmând ca zilele acestea să se intervină pe strada Castanilor.
De asemenea, acțiuni de salubrizare au loc și în parcuri, alei pietonale și zona centrală de unde sunt adunate resturile vegetale specifice acestei perioade.
Aceste acțiuni vor continua în perioada următoare în toate zonele din oraș.
Vă mulțumim celor care se implică în aceste acțiuni și vă rugăm să depozitați resturile vegetale la containerele pentru resturi vegetale și nu în fața porților.
❗ Totodată, vă informăm că împreună cu Poliția Locală vom depista toți cetățenii care continuă să depoziteze deșeurile pe domeniul public. Dacă ne dorim să trăim într-un oraș curat și sănătos trebuie să depunem eforturi cu toții.
Împreună #Păstrăm👉TurdaCurată #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Sursa foto: Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu