Novak Djokovic scos in afara legii in Australia-accesul la Australian Open i-a fost blocat.Vezi care este motivul!

Liderului mondial ATP , sarbul Novak Djokovic , i-a fost blocat accesul la Australian Open.

Novak Djokovic a avut o surpriza neplacuta la intrarea in Australia unde , datorita faptului ca nu este vaccinat, a fost retinut timp de 9 ore de Politia de Frontiera australiana, fiind despartit de echipa sa si consfincandu-i-se telefonul mobil.

Acest lucru a impartit mapamondul si lumea sportiva in doua iar autoritatile de la Belgrad si-au manifestat sustinerea neconditionata pentru sportivul sarb.

Vezi si : https://minadestiri.ro/curtea-europeana-a-drepturilor-omului-a-decis/

Numarul 1 mondial si staff ul sau au fost apoi carantinati intr-un hotel unde asteapta o rezolvarea situatiei sau expulzarea lor de pe teritoriul Australiei.

Cu toate ca sportivul ar fi prezentat o adevaerinta cum ca ar fi alergic la componentele vaccinului , autoritatile australiene au considerat ca nu este suficient si asteapta ca sportivul sa prezinte dovezi mai solide ca are recomandari medicale pentru a refuza vaccinarea.

Foto : digisport.ro

Detinator a 9 titluri castigate la Australian Open , se pare ca sarbul nu va beneficia de tratament preferential desi , initial , el a fost acceptat de catre organizatorii turneului chiar fara certificatul verde impus in Australia.

Tatal lui Djokovici a rabufnit :

Nu știu ce se întâmplă, dar îmi țin fiul captiv de vreo cinci ore. Asta deja trebuie să fie o luptă pentru libertate.

N-ar trebui să fie doar lupta lui Novak, ci a întregii lumi.

Dacă nu e eliberat într-o oră sau două, vom ieși în stradă și vom lupta pentru libertatea lui.

E lupta tuturor!

Statul australian a impus masuri dure in pandemie impunand sute de zile de lock down si este de asteptat ca sarbul sa fie expulzat , pentru a nu se crea un precedent.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu