A treia doza a inceput sa se administreze in Romania de ieri-cei vaccinati cu Johnson&Johnson nu au recomandarea rapelului.

Doctorul Valeriu Gheorghita spune ca ,cu toate ca vaccinarea cu a treia doza a inceput in Romania, persoanele vaccinate cu serul Johnson&Johnson nu au recomandarea unui eventual rapel.

Vezi si : https://minadestiri.ro/doza-a-treia-se-va-face-incepand-cu-28-septembrie/

Acesta a spus :

Persoanele care au primit vaccinul de la compania Johnson & Johnson încă nu au recomandare pentru a efectua doza de rapel.

În perioada următoare, datele ştiinţifice vor recomanda fie necesitatea dozei de rapel şi tipul vaccinului care ar fi benefic să fie utilizat în cazul acelor persoane.

Medicul este optimist intrucat se vede o crestere a dorintei de vaccinare a populatiei :

În ultima săptămână s-a observat o creştere a numărului de persoane care se vaccinează cu doza unu. În săptămâna 20-26 septembrie s-au vaccinat cu doza unu aproximativ 92.089 de persoane. Iar în săptămâna 6-12 septembrie – aproximativ 40.891 de persoane. Până la ora 12,00 au fost vaccinaţi 13.963 de persoane cu doza de rapel, cea de-a treia doză. Numărul de prezentări în centrele de vaccinare era în continuare crescut.

Poate te intereseaza : https://stiriturda.net/pandemia-va-fi-invinsa-prin-vaccinare/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu