A inceput campania de vaccinare la Turda.

Prin implicarea Administratiei Locale condusa de primarul Matei Cristian au fost luate toate masurile necesare astfel incat a inceput campania de vaccinare la Turda.

A inceput campania de vaccinare la Turda., A inceput campania de vaccinare la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri

Conform declaratiei edilului , lucrurile vor fi riguros supervizate , pe pagina personala acesta scriind

A început campania de vaccinare anti-Covid19 în orașul nostru. Au fost livrate dozele din vaccinul produs de Pfizer-BioNTech. Astfel, începând cu data de 4 ianuarie, a demarat campania de vaccinare în municipiu. Prima etapă se desfășoară în cadrul Spitalului Municipal unde este vaccinat personalul medical, iar începând de joi va fi vaccinat și personalul Direcției de Asistență Socială.

Pentru etapa a doua, suntem în curs de pregătire a 3 centre de vaccinare, destinate vaccinării populației cu risc sporit de infectare. Aceste centre vor fi amenajate în următoarele locații: sala de sport de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Horea, Cloşca şi Crişan” și sala de sport de la Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu”. În ultima etapă este inclusă populația generală, iar campania de vaccinare se va derula prin rețeaua de centre de vaccinare sau prin medicina de familie. La momentul actual programările sunt disponibile doar pentru personalul din Etapa 1, respectiv persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat. Odată ce se va trece la cea de a doua etapă se vor putea programa persoanele cu grad ridicat de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale, iar în Etapa 3 programările vor fi disponibile populației generale.

Pentru mai multe detalii despre vaccinare puteți accesa platforma A inceput campania de vaccinare la Turda., A inceput campania de vaccinare la Turda., Stiri Turda - MinaDeStirihttps://vaccinare-covid.gov.ro/.

Vă reamintim că, pentru a opri răspândirea virusului în orașul nostru este absolut necesar ca și în perioada următoare să respectăm toate regulile igienico-sanitare impuse la nivel național. Așadar, facem apel către toți cetățenii ca în continuare să poarte masca de protecție și să păstreze distanțarea fizică obligatorie.

Foto http://MediaCom.ro

Sursa Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu