A fost semnat contractul de proiectare pentru Spitalul Pediatric Monobloc de la Cluj

A fost semnat contractul de proiectare, A fost semnat contractul de proiectare pentru Spitalul Pediatric Monobloc de la Cluj, Stiri Turda - MinaDeStiri

A fost semnat contractul de proiectare pentru Spitalul Pediatric Monobloc de la Cluj

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat contractul de proiectare a primului spital public din zona Transilvaniei cu servicii medicale integrate în domeniul pediatriei: Spitalul Pediatric Monobloc.


📢 𝘼𝙡𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙨𝙚, 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟: „𝘌 𝘶𝘯 𝘯𝘰𝘶 𝘱𝘢𝘴 𝘪𝘯𝘢𝘪𝘯𝘵𝘦 𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘪𝘳𝘦 𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪 𝘴𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭 𝘶𝘭𝘵𝘳𝘢𝘮𝘰𝘥𝘦𝘳𝘯 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘪-𝘭 𝘥𝘰𝘳𝘪𝘮 𝘢 𝘧𝘪 𝘶𝘯 𝘮𝘰𝘥𝘦𝘭 𝘥𝘦 𝘣𝘶𝘯𝘢 𝘱𝘳𝘢𝘤𝘵𝘪𝘤𝘢 𝘪𝘯 𝘥𝘰𝘮𝘦𝘯𝘪𝘶𝘭 𝘪𝘯𝘧𝘳𝘢𝘴𝘵𝘳𝘶𝘤𝘵𝘶𝘳𝘪𝘪 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘳𝘪, 𝘶𝘯 𝘢𝘤𝘵 𝘦𝘹𝘦𝘮𝘱𝘭𝘢𝘳 𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘥𝘦𝘳𝘯𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘮𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘱𝘶𝘣𝘭𝘪𝘤 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘩𝘵𝘰𝘯 𝘥𝘦 𝘴𝘢𝘯𝘢𝘵𝘢𝘵𝘦. 𝘝𝘰𝘮 𝘧𝘢𝘤𝘦 𝘵𝘰𝘵 𝘤𝘦𝘦𝘢 𝘤𝘦 𝘵𝘪𝘯𝘦 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢 𝘦𝘥𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘴𝘢 𝘴𝘦 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘦𝘻𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳-𝘶𝘯 𝘵𝘪𝘮𝘱 𝘤𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘴𝘤𝘶𝘳𝘵, 𝘪𝘯 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘶𝘭 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘪𝘭𝘰𝘳, 𝘢𝘭 𝘤𝘢𝘥𝘳𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭𝘦 𝘴𝘪, 𝘪𝘯 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭, 𝘢𝘭 𝘪̂𝘯𝘵𝘳𝘦𝘨𝘪𝘪 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪 𝘤𝘭𝘶𝘫𝘦𝘯𝘦”.

Citește și: Solutii pentru proiectare-Spitalul Monobloc Cluj.

A fost semnat contractul de proiectare pentru Spitalul Pediatric Monobloc de la Cluj


💰Valoarea finală a contractului de proiectare, în urma derulării etapei de negociere, este de 30.520.320 lei fără TVA. Durata de implementare este de 11 luni, la care se mai adaugă alte 49 de luni aferente etapei de asistență tehnică pe parcursul derulării execuției lucrărilor.

                 *  *  *

Reamintim faptul că firma de arhitectură care va proiecta viitorul spital pediatric monobloc, respectiv asocierea PLANHO Consultores S.L.P., Professional Limited Company și 4B Consultanță Arhitectură S.R.L., a fost desemnată în urma unui concurs internațional de soluții inițiat de Consiliul Județean. Din cele aproape 30 de oferte, juriul a apreciat soluția tehnică prezentată de liderul asocierii – Planho, o firmă spaniolă de arhitectură și consultanță cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor de spitale în Europa și nu numai.
Cu o suprafață construită estimată la cca. 62.000 mp, viitoarea construcție va reprezenta un adevărat catalizator urban în partea de sud-est a municipiului Cluj-Napoca, la limita cartierelor Gheorgheni și Borhanci, zonă aflată în plin proces de urbanizare. Viitorul spital va fi un centru de excelență clinică și științifică, la cele mai inalte standarde europene și va oferi un spectru larg si complex de servicii medicale destinate micuților pacienți.

Biroul de presă
30 iulie 2021

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *