861 tone de materiale antiderapante folosite

𝗟𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗰𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝘁𝗶𝗮 𝘀𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮𝘀𝗼𝗮𝗿𝗮 𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗻𝗱𝗶𝘁𝗶𝗶 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗳𝗶𝗰𝗲 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗿𝗲𝗰𝗲
861 tone de materiale antiderapante folosite

Vezi mai multe ȘTIRI

Consiliul județean Cluj

𝗟𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗰𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝘁𝗶𝗮 𝘀𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮𝘀𝗼𝗮𝗿𝗮 𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗻𝗱𝗶𝘁𝗶𝗶 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗳𝗶𝗰𝗲 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗿𝗲𝗰𝗲
𝟴𝟲𝟭 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗮𝗻𝘁𝗶𝗱𝗲𝗿𝗮𝗽𝗮𝗻𝘁 𝗳𝗼𝗹𝗼𝘀𝗶𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲
Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de luni, 1 februarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.
De asemenea, în urma căderilor de zăpadă semnalate în zona de munte, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, pe unele drumuri județene traficul rutier a fost îngreunat.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 31 ianuarie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 65 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 44 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 48 de drumuri judeţene, cu 18 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 414 tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de duminică, 31 ianuarie a.c., s-a intervenit pe 12 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 360 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., s-a intervenit pe 14 sectoare de drumuri județene, cu 9 utilaje. În cursul nopții și al acestei dimineți s-a acționat pe 9 sectoare de drumuri județene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acțiuni a fost utilizată o cantitate însumată de 87 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

861 tone de materiale antiderapante folosite

Sursa Consiliul județean Cluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu