453 de tone de material antiderapant folosite

Consiliul județean Cluj informează că 453 de tone de material antiderapant folosite in intervențiile pe drumurile județene pentru ca sa nu existe drumuri blocate sau închise.

Vezi mai multe articole AICI

Consiliul județean Cluj

𝟰𝟱𝟯 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗮𝗻𝘁𝗶𝗱𝗲𝗿𝗮𝗽𝗮𝗻𝘁 𝗳𝗼𝗹𝗼𝘀𝗶𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲
Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 29 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.
De asemenea, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, pe mai multe drumuri judeţene traficul rutier a fost îngreunat.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 28 ianuarie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 58 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 28 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 52 de drumuri judeţene, cu 24 de utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 163 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de joi, 28 ianuarie a.c., s-a intervenit pe 9 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 14 drumuri judeţene, cu 12 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 290 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri, 28 ianuarie a.c., starea drumurilor nu a impus nicio intervenție. În cursul nopții și al acestei dimineți s-a acționat pe 10 sectoare de drumuri județene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acțiuni nu a fost necesară folosirea de material antiderapant.
În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

453 de tone de material antiderapant folosite

Sursa Consiliul județean Cluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu