Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet.

Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet.

Revezi aici : https://minadestiri.ro/861-tone-de-materiale-antiderapante-folosite/

Consiliul Judetean Cluj :

300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiri𝐏𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐚𝐧𝐭𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚𝐩𝐚𝐧𝐭 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐧𝐞

300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiriConsiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 12 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiriDe asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 11 ianuarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 34 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin și Gilău. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 20 de utilaje.

Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 14 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 169 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiriPe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de marți s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 17 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 6 drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 107 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiriPe drumurile judeţene situate în zona Gherla, în cursul ultimelor 24 de ore s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 20 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 30 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiriPe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul ultimelor 24 de ore starea drumurilor nu a impus intervenții și nu a fost necesară folosirea de material antiderapant. 300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiri300 de tone de material antiderapant folosite., Circa 300 de tone de material antiderapant folosite in interventiile pe drumurile din judet., Stiri Turda - MinaDeStiriReamintim în acest context faptul că orice eventuală sesizare referitoare la acțiunile de deszăpezire pe drumurile județene poate fi făcută la numerele de telefon: 0725.350.028, 0264.593.806, fax: 0264.590.577, sau la adresa de e-mail: office.dadpp@cjcluj.ro.

Foto : https://www.facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu