Bogdan Gheorghiu, răspunde turdenilor, Miercuri, 24 Martie 2021 la Turda merge mai departe

Dl Ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu, răspunde turdenilor, Miercuri, 24 Martie 2021, de la ora 16, pe grupul de Facebook Turda Merge Mai Departe

vezi si: Matei Cristian a dus Turda pe locul 1 in Romania la accesarea fondurilor europene


La sfârșitul anului trecut vă anunțam că echipa #TurdaMergeMaiDeparte invită factori importanţi implicaţi în diferite domenii de activitate să răspundă unor întrebări legate de perioada actuală și că primul care a răspuns atunci pozitiv la demersul nostru realizat prin Ioana Curelariu era Ministrul Culturii, Dl. Bogdan Gheorghiu.

Am adunat întrebări de la turdenii care au dorit să se implice în acest proiect și Ioana le-a transmis Dlui Ministru.

Au fost întrebări despre trecerea la autoritățile locale a fostelor cinematografe de stat, despre finanțarea actelor culturale, despre schemele de ajutor financiar pentru operatorii culturali afectați de pandemie, despre Codul Patrimoniului Național aflat pe masa de lucru al Ministerului, l-am întrebat dacă are în plan o vizită la Turda, și altele.

Bogdan Gheorghiu, răspunde turdenilor

În total au fost 18 întrebări. Am bucuria să vă anunț că veți putea asculta și citi răspunsurile Dlui Ministru #BogdanGheorghiu Miercuri, 24 Martie 2021, de la ora 16, pe grupul de Facebook Turda Merge Mai Departe.

Mulțumim mult Domnului Ministru că, deși are agenda încărcată, și-a găsit timp pentru a răspunde întrebărilor noastre! Mulțumesc încă o data Ioana Curelariu pentru implicarea ta!

TurdaMergeMaiDeparte #MinisterulCulturii #BogdanGheorghiu #Turda #Cultura #PentruCaIubimTurda #AmReusitSiDeDataAsta

Sursa: Turda merge mai departe

Distribuie pe:

Lasă un comentariu