Horoscopul zilei: 12 decembrie 2020

HOROSCOPUL ZILEI: 12 DECEMBRIE 2020

Horoscopul zilei: 12 decembrie 2020, Horoscopul zilei: 12 decembrie 2020, Stiri Turda - MinaDeStiri

BERBEC

Dacă petreci ceva timp făcând lucruri pentru tine, vei avea o stare de spirit excelentă şi bateriile tale vor rămâne încărcate o lungă perioadă. Viața ta amoroasă se îmbunătățește când ai parte de o întâlnire neașteptată.

Citește și : Horoscopul zilei 11 decembrie

TAUR

Energia conjuncturii astrale de astăzi, 12.12.2020, te încurajează să ierți și să uiți o greşeală recentă din relația ta de dragoste. Dacă în trecut îți doreai un soi de explicație sau cel puțin o scuză, acum vrei să identifici problema şi să o remediezi.

GEMENI

Astăzi ți-ai dat seama, în urma conflictului avut, că tot ceea ce s-a întâmplat nu a fost un atac personal, ci o neînțelegere. Horoscopul zilnic de sâmbătă, 12 decembrie 2020, recomandă nativilor Gemeni să fie determinați pentru că pot realiza orice și-au propus, în această zi.

RAC

Norocul și creativitatea ajută viața ta socială să fie mai activă, chiar dacă suntem în pandemie. Preocupările tale îți pot influenţa alegerile fără că tu să fii conștient de asta.

Horoscopul zilei: 12 decembrie 2020

LEU

Vei fi mai eficient dacă timpul tău este bine structurat și dacă reduci numărul de lucruri pe care le faci în același timp. Șefii au gânduri mari cu tine și vor să îți facă o ofertă de promovare de care sigur vei fi încântat.

FECIOARĂ

Această zi aduce noroc oricărui efort de echipă, mai ales pe plan profesional. O atitudine pozitivă te va ajuta să progresezi într-un timp record.

BALANȚĂ

În ultima vreme ai fost un privilegiat din punct de vedere al sănătăţii şi trebuie să continui să fii la fel de precaut. Îţi sugerăm să fii deosebit de atent în perioada următoare pentru că va fi extrem de aglomerat atât în supermarket-uri cât şi la mall-uri.

SCORPION

Ai multe așteptări în această zi de weekend, mai ales dacă mergi la o petrecere sau la alt tip de eveniment social. Nu uita să respecţi distanţarea socială!

SĂGETĂTOR

Este mai bine să fii sincer și să spui ceea ce simți întotdeauna. În ultima perioadă te-ai tot gândit să-ţi schimbi locul de muncă iar astrele par să ajute.

Horoscopul zilei: 12 decembrie 2020

CAPRICORN

Conjunctura astrală care îți influenţează munca de zi cu zi te determină să lupţi pentru un viitor mai bun…În cazul acesta, pentru o promovare la serviciu. 

VĂRSĂTOR

Poți aborda oamenii și situațiile de la locul de muncă cu o atitudine relaxată, și să accepți ceea ce vine, cu optimism. Ai foarte mult potenţial, iar viitorul tău…sună bine.

PEȘTI

Trebuie să fii extrem de cumpătat, din punct de vedere financiar, în perioada următoare. Cumpără cadouri pentru cei dragi, dar să nu faci nicio investiţie riscantă.

Sursa: Kfetele

Distribuie pe:

Lasă un comentariu