2000 de pubele noi pentru cetățenii comunei Ceanu Mare

2000 de pubele noi pentru cetățenii comunei Ceanu Mare ❗

Chiar dacă este sâmbătă, lucrăm în beneficiul comunității noastre.
Operatorul local de salubritate, SC SUPERCOM SA, a adus astăzi 2000 de pubele noi, care vor fi distribuite cetățenilor din comuna noastră.

Demersul vine pentru a încuraja colectarea selectivă a deșeurilor și pentru a pune la dispoziția cetățenilor toate elementele logistice necesare efectuării cât mai corecte a colectării deșeurilor din comună.

Aceasta este doar prima tranșă de pubele noi care vin în Ceanu Mare, cetățenii noștri urmând a beneficia de 3 pubele pentru fiecare gospodărie.

Vezi și: Un nou drum finalizat de catre Consiliul Judetean Cluj-Iuriu de Campie-Ceanu Mare a fost asfaltat.

2000 de pubele noi pentru cetățenii comunei Ceanu Mare

„Este momentul să fim, cu adevărat, europeni. Să colectăm selectiv deșeurile și să punem umărul la reciclarea acestora, pentru planetă, pentru conservarea energiei și pentru comunitate.

Comuna Ceanu Mare trebuie să fie un exemplu pentru întreg județul Cluj, deoarece avem oameni harnici, gospodari, curați și ordonați.

♻️Tocmai din acest motiv, lansez un apel către cenanii mei: DRAGI CETĂȚENI, AVEM PUBELE, VOM AVEA SACI PE DIFERITE CULORI, HAIDEȚI SĂ COLECTĂM SELECTIV!

✅Deșeurile menajere – separat
✅Hârtia și cartonul – separat
✅Plasticul – separat
✅Sticlele – separat
✅Fierul, metalele – separat

Nimic, înafară de noi înșine, nu ne poate opri să fim o comunitate etalon pentru județul Cluj!

Am mare încredere în dumneavoastră și aștept să văd rezultate! Ceanu Mare POATE, VREA ȘI FACE!”, transmite Virgil Păcurar, primarul comunei Ceanu Mare.

Biroul de presă al comunei Ceanu Mare 📢

Sursa: Primăria Ceanu Mare

Distribuie pe:

Lasă un comentariu