Cristina Burciu: 156.000 de locuri disponibile la vaccinare

Cristina Burciu, deputat PNL: 156.000 de locuri disponibile la vaccinare

Vezi și: Cristina Burciu: Guvernul revitalizează economia

Începând de luni, 1 martie, 130 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete; capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine, 27 februarie, și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

ROVaccinare #RomâniaÎnvingePandemia

156.000 de locuri disponibile la vaccinare, Cristina Burciu: 156.000 de locuri disponibile la vaccinare, Stiri Turda - MinaDeStiri

Sursa: Cristina Burciu

156.000 de locuri disponibile la vaccinare

Distribuie pe:

Lasă un comentariu