O noua compania de salubritate va asigura aceste serviciii din acest an la Turda.

Noul Centru de Management Integrat al Deșeurilor a devenit operațional si in curând se va schimba complet modul de gestionare a deșeurilor în municipiul Turda.

Vezi si https://minadestiri.ro/matei-cristian-retrospectiva-anului-2020video/

Primarul Matei Cristian scria azi pe pagina sa oficiala de facebook

În curând se va schimba complet modul de gestionare a deșeurilor în municipiul Turda. 𝐎 𝐧𝐨𝐮𝐚̆ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐮𝐛𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐯𝐚 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐧.

Având în vedere faptul că noul Centru de Management Integrat al Deșeurilor a devenit operațional, serviciile de salubritate în județul Cluj vor fi asigurate de alți operatori, în baza licitațiilor organizate de Consiliul Județean Cluj, prin intermediul ADI Eco-Metropolitan Cluj. Astfel, pentru municipiul Turda licitația a fost câștigată de SUPERCOM S.A.

𝐎 𝐧𝐨𝐮𝐚̆ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐮𝐛𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, O noua compania  de salubritate va asigura aceste serviciii din acest an la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri Potrivit informațiilor pe care le avem până în acest moment, noua firmă va începe activitatea în municipiul Turda cel tarziu în luna mai a acestui an, iar reprezentanții companiei ne-au informat că vor veni cu circa 25 de mașini noi, euro 6, din 2020, și vor asigura servicii de înaltă calitate (cu sistem de cântărire, sistem GPS la mașini pentru urmărirea trasabilității deșeurilor, etc).

În anul 2020 în Turda am lansat și un proiect pilot de colectare selectivă, constând în colectarea separată a deșeurilor în zona de case din cartierul Turda Nouă. Astfel, locuitorii din cartierul Turda Nouă primesc regulat sacii necesari pentru colectarea selectivă a deșeurilor și pliantele de informare, acest proiect urmând să fie extins la nivelul întregului municipiu, astfel încât să ne aliniem normelor europene în vigoare.

Odată cu aceste schimbări, vom intra într-o cu totul altă etapă în ceea ce privește gestionarea deșeurilor atât în municipiul Turda cât și în întreg județul Cluj, aceste servicii urmând să fie prestate la o calitate net superioară și cu costuri mai reduse.

𝐎 𝐧𝐨𝐮𝐚̆ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐮𝐛𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, O noua compania  de salubritate va asigura aceste serviciii din acest an la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri

La Turda #sepoate !!!

Sursa https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasฤƒ un comentariu