𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 👧– 𝐂𝐮 𝐌𝐨𝐳𝐚𝐫𝐭 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐬𝐢 𝐔𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐧𝐚𝐯𝐚𝐥

🎼𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 👧– 𝐂𝐮 𝐌𝐨𝐳𝐚𝐫𝐭 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐬𝐢 𝐔𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐧𝐚𝐯𝐚𝐥

🥳După o scurtă vacanță de relaxare și pentru un nou început armonios și cu zâmbetul pe buze, Filarmonica de Stat „Transilvania” îi așteaptă pe cei mici, dar și pe cei mari, în sala de concerte pentru a participa la două spectacole concepute special pentru ei.

➡️Astfel, Colegiul Academic va găzdui pe scena din 📍Auditorium Maximum, luni, 📅6 noiembrie 2023, de la ora ⏰9:30 (spectacol în limba română) și de la ora ⏰ 11.00 (spectacol în limba maghiară), concertul educativ cu titlul Cu Mozart în călătorie (recomandat elevilor din clasele 0-4), pentru ca marți, 📅 7 noiembrie 2023, în aceeași locație, de la ora ⏰ 9:30, respectiv ora ⏰ 11.00, elevii de gimnaziu și cei de liceu să aibă posibilitatea să urmărească spectacolul în limba română Un compozitor la carnaval, avându-l ca protagonist pe actorul Bogdan Bob Rădulescu.

Vezi și: Cluj Napoca-se reorganizeaza Spitalul Clinic de Boli Infectioase.

𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 👧– 𝐂𝐮 𝐌𝐨𝐳𝐚𝐫𝐭 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐬𝐢 𝐔𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐧𝐚𝐯𝐚𝐥

🎞Concepția ambelor spectacole aparține 🪄 dirijoarei Dalma Toadere care îi va avea alături de ea și pe soliștii Eszter Kovács (soprană) și Tamás Fazakas (bariton), precum și membri ai Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania” împreună cu pianistele Boglárka Oláh și Raluca Rad.

ℹ️ Biletele online se pot achiziționa de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro. Acestea se pot cumpăra și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0756-048.318) sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locația acestuia, în limita locurilor disponibile.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu